Zie Ze Zingen Livestream Singalong: April Fools
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 2 april 2021 (van 20u30 tot 21u30)

/

Zie Ze Zingen Livestream Singalong: April Fools

Brusselsesteenweg 83 Ledeberg

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

https://www.facebook.com/ZieZeZingen/

Een knaller van een setlist, een gitaar en bakken enthousiasme. Dit zijn de ingrediënten van de hartverwarmende singalong die Geertrui en Jasper jullie op gezette tijden voorschotelen, via livestream.
De voorbije jaren organiseerde Zie Ze Zingen tal van zangevents waarbij we als doel hadden om mensen met elkaar te verbinden. Zo hadden we onder meer een optreden onder de Gentse Stadshal, Singalongs in de bootjes van Gent waarbij mensen vanop bruggen en kades spontaan meezongen, zangfestijn door de straten centrum Gent met 3-koningen, singalongs op zondag in Kunstencentrum Vooruit …)
Zie Ze Zingen heeft de voorbije maanden naar creatieve oplossingen gezocht, zoals livestream zangstondes. Live of livestream, het maakt niet uit: zangopzweepster Geertrui Coppens en haar gitarist Jasper De Mulder bouwen telkens weer een feestje met het publiek.
En een online singalong hoeft helemaal geen éénrichtingsverkeer te zijn. De deelnemers gaan met elkaar en met Jasper/Geertrui in interactie via de comments.
Zie Ze Zingen is een spin-off van TV-productiehuis Zie Ze Doen (die in het verleden programma’s maakte zoals Het Peulengaleis, De Bende van Wim, …). Sinds enkele jaren zijn we aan het bouwen aan een warme singalong community in Gent.
Zie Ze Zingen staat voor samenzang die zalig, zinnenprikkelend en een tikkeltje zot is. We zingen nummers van alle mogelijke genres zonder partituren en omarmen iedereen: timide en uitbundige zangers met én zonder ervaring.
Als de corona-maatregelen het toelaten, wordt er aanvullend op de livestream, ook live publiek ontvangen in de binnentuin.
Geertrui Coppens: zangcoach
Jasper De Mulder: muzikale begeleiding

Partners:
- Vlaamse overheid via Culturele Activiteitenpremie
- La La Lanterfant vzw - Productie
- Defirmadanktu - Video recording, foto en livestream

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker