Buitenspeeldag 2021: Buitenspeelbingo
Evenementen > Quiz & Spel
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 21 april 2021 (van 13u00 tot 18u00)

/

Buitenspeeldag 2021: Buitenspeelbingo

nvt

3070 Kortenberg

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Kan je niet aanwezig zijn op de schattenzoektocht? Geen nood! Dan komt de Buitenspeeldag toch gewoon naar jouw gezellige gezinsbubbel?! En dat in de vorm van een leuke Buitenspeelbingo! Doe mee en maak kans op een leuk buitenspeelpakket.

De dienst Jeugd ontwierp een bingokaart voor kleuters en een bingokaart voor kinderen uit het lager onderwijs. Die zal je kunnen downloaden via kortenberg.be/buitenspeeldag of afhalen aan de Onthaalbalie in het Administratief Centrum. Kinderen die de opdrachten op de buitenspeelbingokaart uitvoeren, kunnen een prijs winnen als ze die activiteit kunnen bewijzen. Per leeftijdscategorie is er een prijzenpakket voor drie kinderen.

Hoe werkt de Buitenspeelbingokaart?
Zodra je een rij kan vormen doe je mee. Een rij kan je vormen door de vier activiteiten op een horizontale lijn uit te voeren. Hoe meer rijen je hebt kunnen vormen, hoe vaker je naam terugkomt in de pot.

Natuurlijk is er wel bewijs nodig van jouw uitgevoegde bingo-opdrachten.
Stuur daarom ten laatste tegen woensdag 21 april om 20 u. je foto's of video's via mail naar [email protected] of via de Facebookpagina facebook.com/jeugddienst.kortenberg.
Op donderdag 22 april worden de winnaars bekendgemaakt. Zij worden persoonlijk gecontacteerd en zullen nadien hun prijzenpakket kunnen ophalen aan de Onthaalbalie van het Administratief Centrum.

Veel plezier!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker