Toneelhuis | Olympique Dramatique
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
VRIJDAG
30
OKTOBER

Vrijdag 30 oktober 2020

Van 20u00 tot 0u00

Toneelhuis | Olympique Dramatique

Kerkstraat 24

9200 Dendermonde

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Deze voorstelling werd geannuleerd omdat het wegens de coronarichtijnen niet haalbaar was om ze te realiseren voor theaterzaal. 

Ze zitten er nog steeds. Vladimir en Estragon. Mét bolhoed. Te wachten op iemand die Godot heet. Hoe lang ze al aan het wachten zijn en of ze op de juiste plek zitten, weten ze niet. Ook niet wie Godot is en wat die hen zou moeten komen vertellen. Ze hebben tijd. Om te discussiëren, ruzie te maken en vooral om zich te vervelen. De brutale verschijning van Pozzo en zijn knecht Lucky doorbreekt hun dagelijks ritueel maar verandert niets. Ze blijven wachten. Dan komt een jongetje zeggen dat meneer Godot vandaag niet meer zal komen...

Wachten op Godot (1953) van Samuel Beckett was bij zijn verschijning onmiddellijk een klassieker. Nu buigt Olympique Dramatique zich over dit stuk dat tegelijk klucht, vaudeville, tragedie en pure slapstick is.


Tom Dewispelaere: “Ik heb een grote voorliefde voor verhalen die gaan over de menselijke staat van zijn, verhalen die vragen stellen over vandaag, over de wereld en dus ook over mezelf."
Credits
met Koen De Sutter, Tom Dewispelaere, Nico Sturm en Tom Van Dyck. tekst Samuel Beckett productie Toneelhuis met de steun van de Tax Shelter van de Belgische federale overheid, Casa Kafka Pictures

 

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker