Moet mijn kind nog luisteren.
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 6 mei 2021 (van 20u00 tot 22u00)

/

Achter d'Hoven 15

2990 Wuustwezel

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Kinderen opvoeden is heel leuk en boeiend maar niet altijd even gemakkelijk. Wat mag een kind wel, wat niet? Elk kind heeft duidelijke grenzen nodig, maar bij het ene kind werkt dit gemakkelijker dan bij het andere kind. Wat kan je doen als het kind de grenzen niet respecteert? Daarnaast is het niet altijd duidelijk wat we kunnen en mogen verwachten van kinderen.
Wat kan een kind? Welke verwachtingen zijn te hoog gegrepen? Welke regels kunnen kinderen begrijpen en onthouden in functie van hun ontwikkelingsniveau? Hoe kan je positief opvoeden en toch grenzen stellen?
Begeleiding: Maurits Wysmans, opleidingshoofd van de opleiding Sociale Readaptatiewetenschappen: kinderen, jongeren en welzijn verbonden aan de UCLL , deel van de associatie KULeuven. Daarnaast heeft hij een ruime praktijkervaring. Recent publiceerde hij het nieuwe boek ‘ Praten met ouders’ ( uitgave Lannoo Campus).

Locatie: GC Kadans Achter d'Hoven, Wuustwezel

Deze vorming is gratis.
Inschrijven via mail naar [email protected] of bellen naar 03/633 99 05, met vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker