Laureatenconcert piano
Muziek > Concerten
VRIJDAG
11
JUNI

Vrijdag 11 juni 2021

Woensdag 10 juni 2020 (om 20u00)

Vrijdag 11 juni 2021 (om 20u00)

Om 20u00

Laureatenconcert piano

Bondgenotenlaan 21

3000 Leuven

€30

De eerste drie laureaten van de Koningin Elisabethwedstrijd Piano maken hun opwachting op dit galaconcert met het Brussels Philharmonic.

NIEUWE DATUM? Dit concert stond oorspronkelijk gepland op 10 juni 2020, maar wordt - net zoals de Koningin Elisabethwedstrijd Piano zelf - verplaatst naar 2021 omwille van de coronamaatregelen. Tickethouders ontvingen hierover een persoonlijk bericht.

De nieuwe datum blijft onder voorbehoud van eventuele verdere veiligheidsmaatregelen. We verkopen daarom geen bijkomende tickets. Zodra er meer zekerheid is over de organisatie van de nieuwe datum, beslissen we of er een extra verkoop wordt gestart.
LAUREATENCONCERT PIANO Oorspronkelijk bedoeld voor viool gaf de 'Ysaÿewedstrijd' zijn erfenis in 1951 door aan de 'Koningin Elisabethwedstrijd' (KEW). In mei 2021 organiseert de KEW de sessie voor piano. Deze prestigieuze wedstrijd is bedoeld voor de meest begaafde pianisten, die klaar zijn om aan een internationale carrière te beginnen.

Dit laureatenconcert is jouw kans om de talenten live en zonder wedstrijdstress te horen, attent begeleid door het Brussels Philharmonic.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker