Muziek in de Wijk op de Dageraadplaats
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 16 augustus 2019 (van 17u00 tot 22u00)

/

Muziek in de Wijk op de Dageraadplaats

Dageraadplaats

2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De Dageraadplaats blijft een van de gezelligste pleinen van Antwerpen. Ook deze zomer wordt het een groot terras, want Muziek in de Wijk houdt weer halt. Muzikaal talent van eigen bodem en klanken uit verre landen, ze staan hier allemaal op het podium.
De Dageraadplaats is een plek waar culturen samenkomen en waar iedereen zich meteen thuis voelt. Het wordt opnieuw samen genieten. En ook dit jaar is er niet alleen live muziek, maar ook straattheater, voor jong én oud.

17u: Ietsmetnefiets
19u30: Kosmo Sound
Kosmo Sound staat voor een geslaagd huwelijk tussen smooth jazz en zware dub.
Met een ideale balans van strakke ritmes en uitgestrekte melodieën weten deze Gentse muzikanten hun publiek moeiteloos in een zomerse mood te wiegen. Voor het eerst op Reggae Geel te zien dit jaar, en op vrijdag 16/8 gratis in Zurenborg!

21u: Maya Kamaty
De mooiste vrouwelijke stem van de Indische Oceaan
Ze groeide op met de muziek van haar vader, frontman van de beroemdste band van Réunion, Ziskakan. Hieruit creëerde Maya Kamati haar eigen geluid, een heruitgevonden versie van de maloya: de traditionele muziek van het eiland, vol Afrikaanse ritmes die meegebracht werden door slaven die in de suikerrietplantages te werk werden gesteld. In de Creoolse taal bezingt ze haar thuis: laat je meevoeren door de mooiste stem van de Indische Oceaan!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker