Carmamuse
Muziek > Concerten
ZATERDAG
27
MAART

Zaterdag 27 maart 2021

Van 20u00 tot 23u00

Carmamuse

Berkenrodelei 36

2660 Hoboken (Antwerpen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

CarmaMuse is een Antwerpse band die in 2012 werd opgericht door pianiste Carmen. Wat toen begon als een intiem project, met enkel zang en piano, is inmiddels uitgegroeid tot een nieuwe formatie, met Jeroen als violist, en aangevuld met experimentele elektronische soundscapes.

CarmaMuse brengt songs met een verhaal, gezongen door de krachtige maar ook fragiele stem van zangeres Vanessa, en dit allemaal ondergedompeld in een sterke filmische/melancholische sfeer. De groep laat een mix van soul, jazz, pop en klassieke muziek samensmelten tot één melodieus geheel, waarbij de filmmuziek een grote inspiratiebron uitmaakt. Het repertoire van CarmaMuse bestaat hoofdzakelijk uit eigen werk, aangevuld met geheel geherinterpreteerde covers.

Naast verschillende concerten in populaire podiumcafés en op lokale festivals, heeft CarmaMuse in 2017 een live optreden gegeven op het festival “Suikerrock” in Tienen (België) en voor het tv-programma Wakker op Zondag op ATV (Antwerpse Televisie) in 2012. Naar aanleiding van het optreden op Suikerrock schreef het Belgische muziektijdschrift "Keys And Chords" het volgende: "(...) Tussen een twintigtal foodtrucks met lekkere spicy geuren speelde Carmamuse een wondermooie set, het grote podium waardig. (...)". Het hele artikel is online te lezen via: http://www.keysandchords.com/live---suikerrock-2017---28-juli-2017---grote-markt-tienen.html

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker