Jija Sohn / Andrea Zavala Folache / Lucy Wilke / Oneka Von Schrader
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
VRIJDAG
15
OKTOBER

Vrijdag 15 oktober 2021

Vrijdag 15 oktober 2021 (van 19u00 tot 20u00)

Zaterdag 16 oktober 2021 (van 19u00 tot 20u00)

Van 19u00 tot 20u00

Jija Sohn / Andrea Zavala Folache / Lucy Wilke / Oneka Von Schrader

Desguinlei 25

2018 Antwerpen 18 (Antwerpen)

De Japans-Koreaanse kunstenares Jija Sohn werd in 2015 als eerste choreografe geselecteerd voor Moving Forward, een residentietraject voor nieuwe, beloftevolle makers. Sinds enkele jaren wijdt ze haar werk aan het onderzoeken van menselijke connecties en relaties, wat oa. resulteerde in het community-based project Lands of Concert. In een performatieve setting wordt het publiek uitgenodigd om deel uit te maken van een landschap van ‘verheven acties’. Bewegingen, geluiden en objecten verschuiven voortdurend waarbij de oorspronkelijke grenzen vervagen. Lands of Concert is een artistieke speelplaats. Maar bovenal is het een uitnodiging om de ervaring van het onmiddellijke heden waarin we ons bevinden te veranderen. Sohn en haar artistieke partners Andrea Zavala Folache, Lucy Wilke en Oneka von Schrader proberen via deze performance een nieuw duurzaam systeem te ontwikkelen: een systeem dat zich in de eerste plaats richt op zorg, betekenis en de behoeften en perspectieven van anderen.

Lands of Concert is een Relaxed performance. Het zaallicht dooft nooit helemaal, de zaaldeuren blijven open (laatkomers zijn welkom en je kan steeds naar het toilet), je mag geluid maken, er is geen luide muziek en er zijn geen onverwachte effecten zoals explosies of lichtflitsen.

* Je kan deze voorstelling combineren met Untitled (Holding Horizon) en Avoirdupois (vrijdag) of Software Garden (zaterdag).

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker