Buitenspeeldag Diest 2021
Evenementen > Quiz & Spel
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 21 april 2021 (van 13u00 tot 17u00)

/

Buitenspeeldag Diest 2021

Grote Markt 1

3290 Diest

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Geen excuus om binnen te blijven op woensdag 21 april 2021, want dan is het Buitenspeeldag! Zelfs in deze gekke tijden voorziet Stad Diest een leuk en corona-proof aanbod!

Dit jaar voorzien we, in tegenstelling tot andere jaren, geen groot en centraal aanbod maar gaan we op verkenning door onze mooie stad en deelgemeenten. Om alles veilig te laten verlopen, kan je deze Buitenspeeldag drie toffe dingen doen:

1. Ga op zoek naar nieuwe speelplekjes

Alle kinderen uit kleuter- en lagere scholen in Diest ontvangen een speel- en sportplan met alle speel- en sportterreintjes die je in Diest en deelgemeenten kan vinden. Neem het kaartje en ga op zoek naar onbekende plekjes. Misschien vind je bij jou in de buurt wel een nieuwe favoriete speelplek!

2. Vraag een speelstraat aan

Een speelstraat in het midden van het jaar? Jazeker! Dit jaar kan je speciaal voor de Buitenspeeldag een speelstraat aanvragen. We voorzien géén ingewikkelde procedures, maar moeten ons uiteraard wel aan de regels houden. Meer info op www.jeugdindiest.be!

3. Workshops en proeflessen

Als alles goed gaat, kan je tijdens de Buitenspeeldag ook deelnemen aan leuke workshops en proeflessen op de evenementenweide aan de Halve Maan. Alle details daaromtrent worden tijdig via onze kanalen verspreid.

In samenwerking met provinciedomein De Halve Maan.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker