Leer zelf wilgenhutten bouwen
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 5 december 2019 (van 8u30 tot 15u30)

/

Leer zelf wilgenhutten bouwen

Centrumstraat 24

9280 Lebbeke

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Wist je dat je met gesnoeide wilgentakken levende hutjes kan bouwen? En dat kinderen veel plezier beleven aan deze bouwwerkjes?

Precies daarom verrijzen ze steeds vaker op speelplaatsen. Kinderen kunnen zich er even terugtrekken of er net gezellig verzamelen.

Op het domein van 't Konkelgoed zijn momenteel grote werken aan de gang. Er verrezen al speelheuvels en natuurlijke speelaanleidingen, er werden bloemenmengsels ingezaaid en avontuurlijke hoeken gecreëerd.

Nu is het tijd voor de laatste stap: wilgenhutten bouwen! Kom jij mee je handen uit de mouwen steken? En kennis opdoen die je ook in je eigen tuin of op je eigen school kan gebruiken?

Kom dan kennismaken met basisschool 't Konkelgoed en specialist Dieter Willems van 'Beleef de Tuin'. Deelnemen aan de workshop is gratis. Je kan kiezen uit een voormiddagsessie, een namiddagsessie of een hele-dag-sessie.

Schrijf je tijdig in via https://forms.gle/QS338jrwTUqM6nkS9

[ Deze cursus wordt georganiseerd door Regionaal Landschap Schelde-Durme en de Provincie Oost-Vlaanderen in kader van het project KLIMAATGEZONDE SPEELPLAATSEN. Basisschool 't Konkelgoed en gemeente Lebbeke steken er mee de schouders onder! ]

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker