Lights on Van Eyck
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
ZATERDAG
27
FEBRUARI

Zaterdag 27 februari 2021

Vr 26 juni 2020 - Do 24 juni 2021

Geen tijdstip beschikbaar

Lights on Van Eyck

zn

9000 Gent

€11

Basistarief: 11,00 €; – 18 jaar: 6,00 €; – 6 jaar: 0,00 €; Groepen vanaf 20 personen: 9,00 €

Tijdens de krokusvakantie elke dag open van 11u tot 18u!
Lights on Van Eyck is een unieke licht- en klankbeleving en ode aan de grootmeester Jan Van Eyck! In 2020 - 2021 is de Gentse Sint-Niklaaskerk de uitgelezen locatie voor wie houdt van een unieke mix van multimediale kunst, muziek en projectie! Een digitale en muzikale interpretatie van Het Lam Gods en Van Eycks oeuvre bezorgen je bijna een half uur pure verwondering!

Stap binnen in de kerk, aanschouw een spektakel van projecties op alle muren en gewelven, tot hoog in de nok en raak ontroerd door deze digitale kunstervaring!
Deze multimediale beleving is toegankelijk voor een breed publiek van alle leeftijden: families, toeristen, groepen, kunstliefhebbers en techneuten. Wie al langer uitkijkt naar een volgende editie van het Lichtfestival, kan hier alvast genieten van een uitzonderlijk innovatief project in het centrum van Gent. ‘Lights on Van Eyck’ is een samenwerking tussen Mankind en CREATE.eu. Beiden waren de grote publiekstrekkers met de dansende robotarmen en de vuurspuwende draak tijdens het vorige Lichtfestival in 2018.
Meer info: www.lightsonvaneyck.be – [email protected]

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker