NEW DATE: ABnormal - Cellini presents Carbone
Muziek > Concerten
DONDERDAG
20
MEI

Donderdag 20 mei 2021

Van 20u00 tot 22u30

NEW DATE: ABnormal - Cellini presents Carbone

Anspachlaan 110

1000 Brussel

€19

Basistarief: 19,00 €; Voorverkoop: 20,00 €

Tijdens deze concerten is het dragen van een mondmasker verplicht en zijn enkel bubbels van 1 of 2 mensen mogelijk. Wat als je met 3 mensen wilt komen?  Dan koop je 1 duo bubbel en 1 solo bubbel. 1 van je vrienden zit dan alleen op het balkon. Hetzelfde geldt voor alle andere oneven getallen.

Meer uitleg over de veiligheidsmaatregelen lees je hier. 

Hij stond o.a. al op Dour, Pukkelpop, Tomorrowland en draaide meermaals in Fuse. Dit najaar trekt techno-dj Cellini de zalen in met een unieke livevoorstelling. Beeld, lichtspel en intense elektronische muziek vloeien samen in een zinderende en fascinerende totaalbeleving. Carbone zet alle zintuigen op scherp!

Carbone is een performance die de Italo-Belgische geschiedenis tot leven brengt door middel van muziek, dans en beeld. Het concert vertrekt bij de jonge Maasmechelaar Gianmarco Cellini en wordt creatief aangevuld door Danielle Flieswasser en Justine Bourgeus (Tsar B).

"Het is mijn ambitie om het verhaal te vertellen van de generatie die deze stap zette. Een eerbetoon aan mijn beide grootvaders, die afgelopen jaar overleden zijn, en mij altijd gestimuleerd hebben om trots te zijn op mijn verhaal en mijn roots." - Cellini

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker