Artistiek presentatieparcours à la WISPER
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 13 juni 2021 (van 14u00 tot 22u00)

/

Artistiek presentatieparcours à la WISPER

€5

Basistarief: 5,00 €

Welkom op ons artistieke parcours door de Vaartkom!

Op zondag 13 juni kan je je op en rond OPEK laten verrassen tijdens twaalf inspirerende stops. Aan sommige haltes laten we je luisteren en kijken naar het werk van Wisperlingen. Op andere plekken kan je dan weer zelf je eigen verbeelding laten losgehen via eenvoudige opdrachtjes die je zintuigen en je inspiratie onweerstaanbaar prikkelen.

Verwacht je aan akoestische kippenvelmomenten, maar ook aan een foto-challenge waarbij geen lichaamskronkel te gek is. Aan een Gesamtkunstwerk waarbij je samen met andere parcoursgangers een gigantische installatie vormgeeft, maar ook aan rake stukken tekst die je onderdompelen in de wereld van geheimzinnige schrijvers. Aan fotografisch werk dat je blik vasthoudt, maar ook aan een theaterscène waarop jij je volledig mag uitleven als scenograaf.

Enfin: wij vullen die dag de Vaartkom met woord, klank, beeld en beweging. Wie dat hele gebeuren liever van op een afstandje gadeslaat, is bijzonder welkom om enkel dat te doen. Maar ook wie graag eigen uitspattingen en interpretaties aan ons wilde artistieke mijnenveld toevoegt, zien we graag komen.

WELKOM - vergeet niet om op voorhand je tijdslot te reserveren!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker