Infoavond: provinciale groepsaankopen
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 14 november 2019 (van 20u00 tot 21u30)

/

Infoavond: provinciale groepsaankopen

Grote markt z/n

1800 Vilvoorde

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Provinciale groepsaankopen helpen energie besparen.

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, 3Wplus, PajoPower, IGO, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.
Al zo’n 1250 gezinnen voerden energetische renovaties uit via de groepsaankopen. Je kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaankoop voor zonnepanelen, dak- of muurisolatie, isolerende ramen, warmtepompen of warmtepompboiler. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen.

Wat maakt de provinciale groepsaankopen zo uniek?
3Wplus en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor jouw gemeente lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal. Kiezen voor de provinciale groepsaankopen is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale economie bloeien.

Interesse?
Ben je overtuigd van onze groepsaankopen? Schrijf je dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak. De aannemer komt langs, verzamelt de nodige gegevens en maakt een individuele offerte op maat.
Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie?
Kom vrijblijvend naar de gratis infosessie in jouw gemeente. Je krijgt er meer info over de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan er kennismaken met de geselecteerde aannemers.

Voor meer info:
mail naar [email protected] of bel 02/451.53.85

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker