Op de sofa met Wim Helsen (avondsessie) - Feest van het Falen
Kunst & Cultuur > Literatuur
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 28 maart 2020 (van 18u00 tot 19u30)

/

Op de sofa met Wim Helsen (avondsessie) - Feest van het Falen

Arenbergstraat 28

2000 Antwerpen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Met Jeroen Perceval, Sarah Vandeursen, Serine Ayari en o.v. Léa Bayekula …

Onze gastheer Wim Helsen praat met mooie mensen die ons een inkijkje willen geven in hun ziel nadat hun zaak failliet ging of hun relatie op de klippen ging ook al zwoeren ze n o o i t te gaan scheiden, mensen die struggelden met demonen van een verslaving of met de littekens van een kapot lijf. Over hoe grote dromen je soms laten zweven, maar even vaak op de grond keilen. Over de kleerscheuren die we oplopen in het soms haperende leven.

Grote en kleine verhalen over mislukte pogingen. Soms persoonlijk, vaak maatschappelijk, altijd menselijk. Soms intens, maar even goed futiele flaters.

Gesprekken over hoe falen en proberen en opstaan en opnieuw proberen en sukkelen en struggelen je soms sterker maakt. Maar even goed soms suckt, en er helemaal niets te leren valt. Gesprekken over hoe belangrijk het is om goed omringd te zijn, wanneer je in frennen vaneen ligt en je jezelf moet samenrapen. Hoeveel moed het vergt om de ander en je eigen spiegelbeeld in de ogen te kijken, en af te tasten waarom je deed wat je deed en doet wat je doet.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg zou zijn, verzorgt Meskerem Mees prachtige songs tussen de gesprekken door.

Let op: je deelname is pas definitief wanneer je je online ingeschreven hebt voor de sessie op https://www.feestvanhetfalen.be/

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker