Tai Chi in 't Park (Proefles - Harde vorm)
Sport > Fitness & Vechtsport
ZATERDAG
25
SEPTEMBER

Zaterdag 25 september 2021

Van 11u00 tot 12u00

Tai Chi in

Leopold II-laan 1

9200 Dendermonde

Wil je eens ontdekken wat Tai Chi en Chinese krijgskunsten zijn? Dat kan! Op zaterdag 25 september 2021 kan je mee proeven van verschillende stijlen en toepassingen in het stadspark Dendermonde (Brusselse Poort)

Op 25/9 staat de proefles in het teken van de 'harde vorm', met aandacht voor Canon Fist bewegingen, toepassingen en conditietraining vanaf 18 tot 50 jaar.

Geef wel op voorhand een seintje op [email protected] Je bent doorlopend welkom in het Stadspark van Dendermonde vanaf 11u00 tot 12u00.

Gewoon mee doen of eens komen kijken! Sportkledij en -schoenen en iets om te drinken zijn een aanrader. Dong Fang Dendermonde geeft het hele jaar door lessen in Tai Chi Chuan. Deze past thuis in de Chinese krijgskunsten. Wanneer de bewegingen goed worden uitgevoerd geven deze rust, concentratie en kracht.

Wij bestuderen vooral de Chen Stijl. In de Chen Stijl worden trage bewegingen afgewisseld in met explosieve bewegingen die je normaal niet verwacht in tai chi. Stok- en zwaardtechnieken, toepassingen en meditatie behoren eveneens tot het programma. Geïnteresseerd in ons lessenpakket? We beginnen opnieuw vanaf 2 oktober met nieuwe lessen.

Bezoek de website voor meer info.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker