Erfgoeddag
Evenementen > Opendeurdagen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 28 april 2019 (van 10u00 tot 18u00)

/

Erfgoeddag

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op zondag 28 april vindt alweer een nieuwe editie plaats van de erfgoeddag, dit keer met als thema ‘Hoe maakt u het?’. Vzw Speelbergen-heem-dr. Jozef Weyns en Heemkring Het Molenijzer vzw zijn van de partij om hiervan een inspirerende dag te maken!
Op Ter Speelbergen kan u kennismaken met enkele oude ambachten en leren hoe bepaalde dingen vroeger gemaakt werden. Met als titel 'De Geur van 't Bruegelland' staat alles in het teken van Bruegel. Jan Peeters zorgt tevens voor ambachtelijk gebakken brood uit het bakhuis. U kan dus genieten van enkele uitgebreide demonstraties, en uiteraard mag een hapje en een drankje niet ontbreken. Wees welkom van 10u tot 18u, Peredreef 5, 2580 Beerzel.
Bij de heemkring kan u een rondleiding krijgen en demonstraties volgen waarbij wordt getoond hoe museumvoorwerpen hersteld, gerestaureerd en behandeld worden. Ook kan u volgen hoe tentoonstellingsruimtes in het heemkundig museum worden ingericht en opgesteld. U wordt dus helemaal ondergedompeld in hun wereld. Ook hier is iedereen welkom van 10u tot 18u, Heuvel 41B, 2580 Putte.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker