Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over euthanasie bij ondraaglijk psych...
Evenementen
WOENSDAG
9
DECEMBER

Woensdag 9 december 2020

Van 19u30 tot 21u00

Lotgenotencontact voor naastbetrokkenen over euthanasie bij ondraaglijk psych...

straat VAN JE KOT

3050 Oud-Heverlee

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Euthanasie bij ondraaglijk psychisch lijden, een gevoelig thema dat heel wat controversie teweegbrengt. Het taboe erover te praten blijft erg groot. Tijd om dit moeilijke thema bespreekbaar te maken. Geen betere plek om hiermee te beginnen dan onder lotgenoten.

Heb jij iemand in je nauwe omgeving die euthanasie overweegt of reeds op die manier gestorven is? Dan komen er waarschijnlijk heel wat emoties op je af. Het is niet niks om hier mee geconfronteerd te worden. Je voelt je machteloos, wanhopig of extreem verdrietig… Ook schuldgevoelens of frustraties over hulpverlening kunnen de kop opsteken.

Het is belangrijk om hierover vrijuit te kunnen spreken met anderen die gelijkaardige situaties meemaken. Het helpt om op die manier je eigen emoties een plaats te geven. De erkenning en herkenning van elkaars verhaal biedt troost en geeft kracht.

Neem deel aan de digitale bijeenkomst voor naastbetrokkenen met thema euthanasie. Het is een veilige online plek om je verhaal te delen, vragen te stellen en om naar anderen te luisteren.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker