Gratis begeleid bezoek Hof ter Welle
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 27 september 2020 (van 15u00 tot 17u00)

/

Gratis begeleid bezoek Hof ter Welle

Anna Piersdreef 2

9120 Beveren-Waas

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

OPGELET: VOORAF INSCHRIJVEN VERPLICHT

Gemeente Beveren biedt aan individuele bezoekers elk jaar van mei tot en met september gratis bezoeken met gids aan. In augustus en september is vooraf inschrijven verplicht. Inschrijven kan ten laatste tot de vrijdag voorafgaand aan het bezoek. De rondleidingen duren maximaal twee uur.

In Erfgoedhuis Hof ter Welle maakt u kennis met de gemeentelijke museale collectie en de kunstcollectie. In de Anna Pierskamer bewondert u de 3D-visualisatie van de bouwhistoriek van de late middeleeuwen tot vandaag. De kapel is ingericht in zuivere barokstijl, één van de zuiverst bewaarde voorbeelden in het Waasland. Tijdens de rondleiding gaat er ook speciale aandacht naar Joos Vijd, de opdrachtgever van het Lam Gods.

Plaats van afspraak?
De gids verwacht de individuele bezoeker om 15 uur aan de toegangspoort van het erfgoedhuis.

Inschrijven?
Mail naar [email protected] of bel 03 750 15 80. Met vermelding voor elke bezoeker: naam + voornaam - e-mailadres - tel nr vast - tel nr mobiel - postcode + gemeente.

In 2020 staan Kasteel Cortewalle (1ste zondag van de maand), een rondleiding in de dubbeltentoonstelling 'Een tuin uit de tijd van Vijd' in Hof ter Saksen (2de zondag van de maand) en Fort Liefkenshoek (3de zondag van de maand) ook op het programma.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker