Vernissage fotoclub 'De Meeuwen'
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 6 december 2019 (van 18u00 tot 20u30)

/

Vernissage fotoclub

Amsterdamstraat 51

8400 Oostende

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Vernissage Fotoclub De Meeuwen in Ontmoetingscentrum Oud Hospitaal
‘Zien is beleven, wie ziet beleeft, wie bewust ziet beleeft zichzelf’ (Kokoschka)
Vrijdag 6 december om 18.00 uur
Fotoclub De Meeuwen Oostende werd in 1975 gesticht en heeft als doelstelling de kennis en vaardigheden in de fotografie verder ontwikkelen, deelname aan nationale en internationale salons, clubtentoonstellingen, nieuwe vriendschapsbanden, contacten met andere clubs en het mooie in de wereld leren zien. Dat de doelstellingen gerealiseerd worden laten de leden van de fotoclub op 6 december zien.

Voorzitter Patrick Pottier ([email protected]) heeft van de digitale techniek zijn specialiteit gemaakt. Dat wil niet zeggen dat zijn foto’s computerfoto’s zijn maar wel meestal bijna onbereikbare landschappen tot in de digitale puntjes op papier gezet.
Bestuurslid Michel Leerman ([email protected]) is een allround fotograaf die natuur en architectuur fotografeert. De laatste jaren fotografeert Michel vooral live jazz optredens.
Penningmeester Valère Prinzie (valprinzie[email protected]) behoort tot de pioniers van de club en is het buitenbeentje. Hij toont meestal geheimzinnige foto’s van Oostende.
André Haesaert was er ook bij toen de fotoclub opgericht werd. Hij is gekend voor zijn dia projecties en digimontages in gans Vlaanderen. Zijn foto’s zijn er een reflectie van.
Liliane Vandenbroucke gebruikt haar liefde voor aquarel in de fotografie door het maken van minimalistische foto’s die opgewaardeerd worden met kalligrafische teksten.
Marijke Goethals voelt zich ook al goed opgenomen in de groep en is gekend voor vogelfotografie en subtiele macrofoto’s.
Annie Boedt werd onlangs lid. Ze had al heel wat digitale en analoge fotografiekennis. Ze maakt foto’s van de dingen en de mensen zoals ze zijn. Ze zet de beelden niet naar haar hand.
Ignace Kint is ook nieuw bij De Meeuwen. Als natuurgids zijn de zee, fauna en flora zijn favoriete onderwerpen.
Fotoclub De Meeuwen staat open voor alle personen met een passie voor fotografie. De vergaderingen gaan telkens door op de laatste woensdag van de maand om 19.30 uur in Ontmoetingscentrum Oud Hospitaal. Het jaarlijks lidgeld bedraagt 20 euro. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn gepland op 27 november en 29 januari. Bij interesse, neem gerust contact op met het bestuur of kom een kijkje nemen op 6 december in Ontmoetingscentrum Oud Hospitaal en maak ter plekke kennis.

Ontmoetingscentrum Oud Hospitaal biedt een drankje aan en Sint en Piet zorgen voor lekkers. De tentoonstelling is elke werkdag tijdens de openingsuren te bezichtigen en dit tot en met donderdag 29 april 2020 in de Amsterdamstraat 61. Iedereen is welkom, inschrijven is niet nodig.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker