Boer&Buiten
Evenementen > Opendeurdagen
ZONDAG
19
SEPTEMBER

Zondag 19 september 2021

Van 11u00 tot 17u00

Boer&Buiten

Mudaeusstraat 2

2960 Brecht

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op zondag 19 september, de Dag van de Landbouw, valt er in en rond het Kempuseum heel wat te beleven. Geniet van hapjes, drankjes en feestelijke activiteiten in het pop-up staminee van FERM en Brouwerij het Schietveld.
In de binnentuin van het Kempuseum zal vanaf dan de expo ‘vroeger en nu’ te bewonderen zijn. Hoe leefde de Brechtenaar pakweg honderd jaar geleden? Fotokring Eigen Schoon klikte op de ontsluiter voor een hedendaagse interpretatie van de historische scènes.
In de exporuimte van het museum pronken de geselecteerde foto’s van de fotowedstrijd. Vergeet zeker niet te stemmen op jouw favoriet want die dag telt jouw stem dubbel en museumbezoekers bepalen wie met de publieksprijs gaat lopen.
Na een rondje langs deze tentoonstellingen is het tijd om de kelen te smeren in de pop-up staminee. Lokale streekbieren, hoeve-ijs van Romie of versgebakken pannenkoeken: genoeg keuze!
Op het grasveld voor het museum leert de Landelijke Gilde je de kneepjes van het vak tijdens een demo touwvlechten. Verder vieren we na een lange coronacrisis eindelijk de start van een nieuw cultuurseizoen met een ludieke act en zorgt Fanfare Vlijt & Eendracht voor aangepaste muzieknoten.
Iedereen welkom zonder reservatie !

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker