"Advent Season" - Brussels International Guitar Festival & Competition
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Di 1 december 2020 - Do 24 december 2020

/

"Advent Season" - Brussels International Guitar Festival & Competition

nvt

1000 Brussel

Deze unieke « Brussels Guitar Fiesta » trekt een groot publiek en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de voornaamste gitaarfestivals van Europa.

Bij wijze van uitzondering is deze editie volledig digitaal, aangezien de huidige gezondheidssituatie het niet mogelijk maakt om deze in aanwezigheid van het publiek te organiseren.

Op het YouTube-kanaal van het Festival staan van 1 tot 24 december 24 virtuele rendez-vous op het programma, in de vorm van korte video's die één voor één per dag worden toegevoegd.

Ze zijn gratis toegankelijk, kunnen naar believen worden bekeken en herbekeken gedurende enkele maanden en omvatten concerten, masterclasses, een leezing, een muziekspektakel voor kinderen en de finales van de nationale en internationale wedstrijden.

Klassieke muziek, Argentijnse, moderne, jazz en Balkanmuziek, Fado, Flamenco... De vele facetten van het meest bespeelde instrument ter wereld worden belicht door middel van een rijk en gevarieerd programma.

Het publiek zal grote namen van de gitaar kunnen beluisteren uit de meest uiteenlopende landen (België, Italië, Spanje, Taiwan, Frankrijk, Slovenië, Portugal...), maar ook jonge artiesten kunnen ontdekken die aan het begin van een veelbelovende carrière staan en voor wie het Festival als springplank dient.

Deze bijzondere editie, die openstaat voor iedereen, of het nu gaat om beginnelingen of kenners, zal opnieuw vol vreugde, emoties en ontdekkingen zijn...

YouTube-kanaal van het festival :
www.youtube.com/channel/UCaC7AmyNVyuH1F1YUIMmAbQ/videos

Meer informatie op www.bigfest.be

Stichtend voorzitter en artistiek directeur : Hugues Navez, professor titularis van de Gitaarklas van het Conservatoire Royal de Bruxelles

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker