1.5 Meter Sessies: Augustijn + Wouter Crombez
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 3 juli 2020 (van 13u30 tot 17u00)

/

1.5 Meter Sessies: Augustijn + Wouter Crombez

Noordbroekstraat 48

8600 Woumen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

4AD’s 1.5 meter sessies kaderen binnen de Muzikale Notendagen van Natuurdomein De Blankaart. Inschrijvingen verlopen via Provincie West-Vlaanderen, reserveren is verplicht. In de bevestigingsmail worden alle veiligheidsmaatregelen opgelijst.

Augustijn
In zijn moerstaal en met vaders zegen: singer-songwriter Augustijn brengt schone songs op een West-Vlaamse plaatje, intuïtieve luisterliedjes, met zachte hand geserveerd.
Ingewijden kennen Augustijn misschien als frontman van Westtalentwinnaars The Johnsonz (2003), of als singer-songwriter Willemsson, songwriter voor het konijn Hopla, of bij zijn volledige naam Augustijn Roger Anna Kris Willemszoon Vermandere, inderdaad zoon van… Opgegroeid in een muzikale omgeving, heeft Augustijn als singer-songwriter zijn stem gevonden, als componist zijn talenvorm en als arrangeur zijn stijl. Beïnvloed van A-ha tot Bach, maakt Augustijn al jaren smaakvolle, pure en integere muziek –gekruid met de nodige dosis zelfrelativering- in zijn eigen West-Vlaams patois.

Wouter Crombez
Nederlandstalige eenvoudige liedjes over het leven van elke dag, soms moet het niet meer zijn. Kortemarkenaar Wouter Crombez musiceert over zijn leven als dertiger, zijn kleine en grote anekdotes, en betovert daarmee vriend en vijand. Kortemarkse Kleinkunst met een grote K.
Twee personen, gewapend met gitaar, piano en hun stem: eenvoud siert en zeker zo bij Wouter Crombez (halve finalist Nekkawedstrijd ’15). Gebeten door de muziekmicrobe startte hij zijn schoolcarrière aan de muziekacademie en het kunsthumanoria. Als volwassen man leerde hij alle facetten van de muziekwereld kennen: als muziekleraar, podiumbouwer, geluidstechnieker, cafébaas… zijn inspiratie is veelvormig en gelaagd, zijn liedjes vrij en vrank.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker