Infoavond 'Waakzaam zorgen voor tieners'
Lifestyle > Opvoeding
MAANDAG
16
NOVEMBER

Maandag 16 november 2020

Van 19u30 tot 21u30

Infoavond

Gasthuisstraat 10

8800 Roeselare

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Tieners opvoeden, het is geen kinderspel. Als ouder doe je je uiterste best om je tiener(s) op te voeden gedurende de soms chaotische puberteit en de verdere ontwikkeling. Het is vaak balanceren tussen kansen bieden en grenzen trekken. Dat de relatie tussen ouder en kind daarbij onder spanning komt te staan is een veelvoorkomend gevolg. Hoe kan je als ouder de opvoeding geven die je zou willen geven en toch de goede relatie met je tiener behouden?

Waakzaam zorgen voor tieners is begrenzen vanuit nabijheid en met voortdurende aandacht voor een positieve relatie met je tiener. Vanuit het oplossingsgerichte metamodel en Haim Omers opvoedingsconcepten ‘nieuwe autoriteit’ en ‘geweldloos verzet’, biedt de spreker handvatten voor de dagelijkse opvoeding en de stressvolle situaties die hiermee soms gepaard gaan.

Spreker: Sven Bussens. Hij is hoofdopleider van het Oplossingsgericht Centrum, docent en auteur van o.a. ‘Waakzaam zorgen voor tieners’ en ‘Ouders in nesten’. Hij heeft 22 jaar klinische praktijkervaring in het werken met ouders, kinderen, jongeren, scholen en de ruimere context.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker