DanseriDoe danst in openlucht
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Maandag 19 augustus 2019 (van 19u30 tot 22u00)

/

Markt 1

9800 Deinze

GRATIS

0485/31.71.59

Om alle danslustigen van Deinze en omstreken te laten proeven van internationale dans, danst DanseriDoe op maandagavond 19 augustus op Sint-Poppoplein, kerkplein van Deinze. Ook andere dansverenigingen uit Gent en omstreken zullen die avond aanwezig zijn, zodat het één groot dansfeest zal worden. Kom gerust een kijkje nemen tussen 19.30u – 22.00u!

DanseriDoe danst op Sint-Poppoplein

In september start alweer een nieuw dansjaar voor DanseriDoe, een dansjaar met wekelijkse lessen internationale dans. Jong en oud, beginners en gevorderden dansen elke maandagavond op de sfeervolle tonen uit Israël, Roemenië, Bulgarije, Nederland, Duitsland, Servië, De muziek bevat een ongelooflijke variatie aan stemmingen, melodieën en ritmes en de dansen zijn een combinatie van cirkel-, koppel- en lijndansen.

DanseriDoe bereidt zich volop voor op - hopelijk alweer - een succesvol dansjaar. Om alle danslustigen van Deinze en omstreken te laten proeven van internationale dans, danst DanseriDoe op maandagavond 19 augustus op Sint-Poppoplein, kerkplein Deinze. Ook andere dansverenigingen uit Gent en omstreken zullen die avond aanwezig zijn, zodat het één groot dansfeest zal worden. Kom gerust een kijkje nemen tussen 19.30u en 22.00u. Dansen bij DanseriDoe kost slechts 60 eur per dansjaar (van september tot juni) en bovendien kan je de hele maand september gratis proeven van de internationale dansen. Er wordt elke maandagavond gedanst in 3 niveaus: beginners (19.30u-20.30u), mid-gevorderden (tot 21.45u) en gevorderden (tot 22.30u). Geen danservaring of -partner nodig.

De eerste dansles is op maandag 2 september 2019 in zaal Ter Wilgen, Poelstraat, Deinze

DanseriDoe hoopt u alvast te mogen verwelkomen op het Sint-Poppoplein of op de wekelijkse danslessen. Onder het motto Alleen al voor the fun wordt elke dansles een onvergetelijke danservaring!

Meer info: www.danseridoe.be [email protected] tel: 0485/31.71.59

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker