Zoutleeuw Zomert 2019
Evenementen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 17 augustus 2019 (van 19u00 tot 23u59)

/

Grote Markt z/n

3440 Zoutleeuw

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De KetnetBand, The Voice Senior finaliste Rita en winnaar John Leo en Jelle Cleymans en zijn El Bandido's staan garant voor een gevarieerd aanbod waar iedereen zijn gading kan in vinden.

De aftrap wordt gegeven om 19u00, door de KetnetBand. Maureen, Sien, Gio krijgen versterking van Elindo, Céline en Michiel. Heel het jaar door reizen ze het land rond om overal een onvergetelijke en knettergekke show te brengen. Op 17 augustus houdt de meest swingende kids band van het land halt op de Grote Markt in Zoutleeuw. Warm je dansspieren en je stembanden dus maar op, want de KetnetBand smijt zich 100%. Jij ook?!

Op talent staat geen leeftijd. En al zeker niet op muzikaal talent. Dat hebben finaliste Rita en winnaar John Leo duidelijk bewezen in The Voice Senior. Podiumbeest Rita werd ingeschreven door haar dochter en dat heeft geen van beide zich ook nog maar een minuut beklaagd. John Leo werd door coach Helmut Lotti ‘één van de beste stemmen van het programma’ genoemd en werd tot winnaar van de eerste editie van The Voice Senior gekroond. Zij zijn helemaal klaar om het publiek mee te nemen op een fantastische muzikale reis! (20u30)

De afsluiter (22u30) is Jelle Cleymans en zijn El Bandido’s. Dat Jelle Cleymans een oprechte liefde koestert voor de betere Nederlandstalige levensliederen, weet intussen zowat iedereen. Daarom besliste hij zijn muzikale rovers, oftewel zeskoppige band samen te roepen voor een tournee door Vlaanderen! En dat smartlappen niet alleen zijn “guilty pleasure” zijn, bewijst hij door telkens twee van zijn El Bandido’s (bekende vrienden/vriendinnen: Clara Cleymans, James Cooke, Jonas Vangeel, Barbara Dex, Lucas Van den Eynde of Gert Verhulst) uit te nodigen met een even groot hart voor meezingers. Van Hazes tot Sommers, Van Tura tot Zangeres zonder naam; hun bekendste liedjes en melodieën zullen heldhaftig meegezongen worden door jong en oud. Er is geen Vlaams plein meer veilig zijn voor Jelle Cleymans en zijn El Bandido’s.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker