Parkenparade: geluk in het Park van de Oude Abdij
Sport > Atletiek
ZATERDAG
22
MEI

Zaterdag 22 mei 2021

Van 13u00 tot 17u00

Parkenparade: geluk in het Park van de Oude Abdij

Abdijdreef 22

3070 Kortenberg

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op zaterdag 22 mei kom je tijdens het Gracieuze Parken en Tuinen evenement heerlijk tot rust in het Park van de Oude Abdij te Kortenberg.
Kom genieten van het park, drink iets lekkers op het terras van de brasserie of doe mee aan de volgende activiteiten.

Om 14u. Bomenwandeling met Dirk: we kunnen van bomen een aantal fundamentele levensprocessen leren. En die zijn ook fundamenteel voor mensen en voor alles wat ademt en leeft. Al wandelend door het park verkennen we de bomen in het park. Met hier en daar een simpele doe-activiteit komen we op het spoor van wat zij ons dag in dag uit, voor doen. Het is meteen ook de spirit die al eeuwen door het park waait. We starten in de kapel van de oude abdij, we schrijven onze naam op steen, verkennen even de boom die in elk van ons leeft en gaan dan op stap, soms in stilte en soms met kleine opdrachten die voor iedereen doenbaar zijn.
Reserveer je plekje via [email protected]

Om 15u. Yoga met Form & Flow Katleen: ontdek samen de kracht van je geest en je lichaam. Je start met enkele ademhalingsoefeningen. Die helpen je om tegelijk relaxed en gefocust een reeks uitdagende yogahoudingen uit te proberen. Samen met Katleen zoek je naar jouw ideale combinatie van energie, balans en souplesse. Na de inspanning volgt nog een deugddoende ontspanning en voel je je als herboren!
Tip: breng een (yoga)matje mee en draag makkelijke kleding!
Reserveer je plekje via [email protected]

Om 16u. Mindfulness en meditatie met Ilse: is het dikwijls heel druk in je hoofd? Pieker je best vaak? Kan je die automatische piloot niet afzetten? Best herkenbaar voor veel mensen, je bent niet alleen.
Tijdens dit uurtje geeft Ilse je enkele tips om beter met dat piekerhoofd om te gaan en helpt je helemaal tot rust te komen.
Reserveer je plekje via [email protected]

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker