Zondag Acht Dagen: Frankie, Sergeant, Frankie Traandruppel
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 20 september 2020 (van 14u00 tot 22u00)

/

Zondag Acht Dagen: Frankie, Sergeant, Frankie Traandruppel

Meibloemstraat 86

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Deze zomer verwelkomen we iedereen om samen zondag te vieren. Verpozen, uithangen en wegzakken op je favoriete binnenplaats.

Frankie en geliefden razen vandaag door de Koer, een familiefeest met lo-fi, punk en garagerock die samen het glas klinken.

14:00 Het terras is open, frisse drankjes, gevulde magen, verdoken hoekjes, randgewoel, schaduw- en zonovergoten plekken!

15:30 Frankie Traandruppel brengt poppy lo-fi sounds maar stiekem ook wel punk. En stiekem is dit ook het alter ego van Lee Swinnen, ook wel bekend van Double Veterans en Tubelight. Solo (inclusief backing band) kraakt en rammelt deze band ons doorheen rauwe gitaren en aanstekelijke synths.

17:30 Het stiefbroertje van de Frankie familie, Sergeant speelt zijn rol goed uit. Op een eigenzinnige manier arrangeert en improviseert de band experimentele popmuziek. Gedreven door toevalligheden ontstaat er tijdens iedere passage een perfect-op-maat-gemaakte-performance voor de plek. Een heuse lofviering aan lo-fi beats en knipogen naar Hongaarse filosofen, want: “The forlorn perplexity of the petty-bourgeois caught up in the wheels of capitalism”.

18:30 Zondag, frietjesdag. Handgesneden voor slechts €8. (Misschien serveren we zelfs verse mayonaise.)

19:30 Voor de duidelijkheid, Frankie komt zonder hun tesa-crêpe-poppen. Waar je je wel aan mag verwachten? “We rijden vier uur en dan houden we een stop van ruim drie kwartier. We zetten dan de deuren open en de duiven krijgen vers water. Het welzijn van de duiven primeert.” Ofwel, humoristische lyrics die flirten met jazz, punk en zomerse nostalgie.

21:00 Het Loket sluit en verkoopt de laatste bonnen. Last call om 21:15!

22:00 De zon zakt, de dag sluit af.

Hoe we de richtingaanwijzers plaatsen, alles coronaproof houden en meer-van-dat-soort-informatie vind je hier: www.dekoer.be/corona

Met steun van Stad Gent , Vedett, Nationale Loterij /Loterie Nationale en Coop Apotheken.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker