ONLINE | Kick-off: kennismaking met online sessies (op Zoom)
Opleidingen & Workshops
WOENSDAG
27
JANUARI

Woensdag 27 januari 2021

Van 19u00 tot 20u00

ONLINE | Kick-off: kennismaking met online sessies (op Zoom)

Vaartkom 4

3000 Leuven

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Zin in één van onze online of blended cursussen maar heb je geen ervaring met een online platform? Of voel je weerstand bij het vooruitzicht om nóg meer tijd achter je scherm door te brengen? Vrees je dat er online geen boeiende uitwisseling met anderen tot stand kan komen?
Deze gratis online kick-off via Zoom is bedoeld om komaf te maken met jullie technische én inhoudelijke twijfels over het volgen van online cursus. Kom meedoen en ervaar zelf hoe wij onze online sessies aanpakken met oog op groepsdynamiek en uitwisseling. We voorzien ook stapsgewijze technische ondersteuning!
We tonen je dat ook online sessies interactief, inspirerend en gevarieerd kunnen zijn. Je maakt kennis met de mogelijkheden én meerwaarde die een virtuele cursusomgeving als Zoom biedt. Op je eigen tempo ontdek je de werking van het platform en hoe je er samen met anderen kunt leren en uitwisselen.
Schrijvers, dansers, schilders, tekenaars, acteurs, muzikanten: iedereen welkom! Je krijgt toegankelijke opdrachten om te spreken, schrijven en bewegen voor én achter het scherm en maakt zo kennis met een nieuwe manier van artistiek leren.
Zo werkt het: je ontvangt op voorhand een mail met praktische instructies. We voorzien ook technische ondersteuning en toelichting voor wie nog niet vertrouwd is met Zoom!

Begeleiders: Eva De Mulder, Liesbet Verschueren, Marissa Van Mourik, Mileen Borgonjon, Yannick Van Loo

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker