KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Word een historische held / Huis van de Europese ge...
Opleidingen & Workshops
ZONDAG
15
NOVEMBER

Zondag 15 november 2020

Van 0u00 tot 23u59

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Word een historische held / Huis van de Europese ge...

Belliardstraat 136

1000 Brussel

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Word een historische held!

“Een samenleving in crisis heeft altijd behoefte aan superhelden om elkaar te helpen. Doorheen de geschiedenis waren er momenten waar superhelden anderen hielpen- net als vandaag tijdens de Coronacrisis helpen mensen elkaar op veel verschillende manieren.

Soms begint het allemaal met een bepaalde actie van een ‘superheld’. Deze actie dient als bron van inspiratie voor anderen.
Maar kleine gebaren en acties zijn zelfs nog van groter belang. Zeker als meerdere mensen deze kleine gebaren maken. Al deze kleine gebaren en acties gecombineerd zorgen voor een grote impact.

Wil je ook een superheld worden? Vind je eigen superkrachten uit en beslis hoe en wanneer je er een kan worden. Je ontdekt enkele verhalen uit het verleden. Deze verhalen uit het verleden geven je enkele elementen waaruit je kan kiezen en helpt je zo beter te beslissen welke actie je wil ondernemen om iets ‘goeds’ te doen.

Om je op weg te helpen om een superheld te worden, stelden we een speciaal pakket samen voor jou. In dit speciaal pakket vind je verschillende elementen om uit te kiezen. In de het museum zijn er verschillende stoppunten. Bij elk punt is er een activiteit om te doen en krijg je hulp van verschillende ontwerpers. Deze helpen bij het samenstellen van een unieke outfit. Als je historische held klaar is vergeet dan zeker niet een laatste superpose aan te nemen. Je krijgt een leuke foto als aandenken. Dit geeft je de kans om je eigen unieke historische superheld te creëren!

Activiteiten vinden plaats van 13u00 tot 17u00 op zondag 15 november.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker