Fonteinavond met Han Solo
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 18 september 2020 (van 19u00 tot 23u00)

/

Fonteinavond met Han Solo

Grote Plaats 1

9280 Lebbeke

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Tijdens de lockdown ging Han solo in quarantaine in zijn mobilhome. 50 dagen lang maakte hij humoristische bijdrages geïnspireerd op de actualiteit, die dagelijks verschenen. En met groot succes. Dat humor in corona-tijden één van de belangrijkste behoeften is van de mens werd al snel duidelijk. De filmpjes werden een internethype, gingen viraal en werden meer dan 3 miljoen keer bekeken.
Han solo komt deze zomer naar je toe met een flitsende show, die brandend actueel is! Han solo kijkt hierin terug op zijn quarantaine en die van zijn medemens maar hij kijkt ook vooruit. Hoe moet het nu verder?
Copyright Nathalie Haeck.

De deuren openen om 19u, het optreden start om 20u. Om 23u sluiten wij de bar en het evenement.
Je kan tickets bestellen tot 5 personen per groep. Het evenement is gratis, maar op voorhand reserveren is verplicht. Dit kan via de ticketlink of door te bellen naar 052/46 82 79.
Mondmaskers zijn verplicht en mogen enkel af gezet worden aan tafel. Ook handen ontsmetten moet bij het binnen en buiten gaan, en na een toiletbezoek. Verder vragen wij om de richtlijnen te volgen die op de locatie geafficheerd worden.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker