Cleymans & Van Geel
Muziek > Concerten
ZONDAG
19
SEPTEMBER

Zondag 19 september 2021

Van 15u00 tot 16u15

Cleymans & Van Geel

Fortbaan 2

2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Jelle Cleymans & Jonas Van Geel zijn vrienden. Ze zijn zelfs beste vrienden. Noem ze gerust bloedbroeders. Dat zijn ze niet alleen aan de toog van het café, maar ook al meer dan 15 jaar op de planken. Op zoek naar een geldig excuus om de nieuwjaarsnacht van 2004 op een alternatieve manier door te worstelen, richtten de heren een Nederlandstalige coverband op. Deze groep ontpopt zich tot één van de vaste waarden op talloze binnen- en buitenpodia. Met een mix van onverwoestbare songs en de nodige dosis humor, maakt Vlaanderen kennis met CLEYMANS & VAN GEEL.

Hoewel de interne roep naar eigen muziek de laatste jaren steeds luider en luider klonk, was er altijd wel weer een reden om er niet aan toe te geven. Maar in 2020 bracht het duo CLEYMANS & VAN GEEL hun allereerste album uit met eigen songs. Omdat het tijd werd. En omdat ze er gewoon belachelijk veel zin in hadden

Hoewel hun debuutalbum in volle “Coronastorm” werd gereleased, stond het na al amper twee weken op nummer 1 in de Ultratopchart. Ook hun singles Aan de liefde ten onder, Tijgers en Heimwee deden het opmerkelijk goed in de hitlijsten.

Ze maakten op bestelling van Q-Music 8 gesmaakte covers waarvan Señorita een radiohit werd. Ondertussen zijn de opnames van Liefde voor de Muziek ingeblikt en staan Cleymans & Van Geel als duo volledig op de muzikale kaart.


Voor dit optreden heb je een gratis dagticket nodig. Dat reserveer je in de webwinkel. Breng ook je Covid Safe Ticket en je identiteitskaart mee.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker