Infoavond Gezonde Daken
Opleidingen & Workshops
DINSDAG
29
SEPTEMBER

Dinsdag 29 september 2020

Van 19u30 tot 22u30

Infoavond Gezonde Daken

Stadsplein 1

3600 Genk

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Het dak is wellicht het belangrijkste onderdeel van je woning. Een dak zorgt ervoor dat je woning droog, gezond en stabiel blijft. De grootste energiebesparing realiseer je hier. Geen wonder dat iedereen een dak boven z’n hoofd nodig heeft.

Maar hoe zit het me jouw dak? Is het stevig, gezond en energiezuinig? Misschien zit er asbest in je dakbedekking? Als je een woning hebt uit de jaren 60 of 70, dan is die kans reëel. Die wil je op termijn weg. Of wil je zonnepanelen plaatsen? Dit jaar kan dat nog met terugdraaiende teller, volgend jaar niet meer. Dan is er wel weer een premie. En wat met de draagstructuur; is die nog stevig?

Veel vragen, maar ook veel mogelijkheden. Op 29 september organiseert ISG Lokaal Woonbeleid GAOZ een infoavond over het dak in al zijn facetten. We hebben het over zonnepanelen, asbestverwijdering en dakrenovatie. Apart, of alle drie samen, zijn ze interessant voor jouw dak. Jij kiest. Wat bieden we
- Deskundig advies
- Begeleiding bij renovatie door onze Renocoach.
- Persoonlijk advies door onze premieadviseurs
- Begeleiding bij asbestverwijdering

Corona-maatregel: Inschrijving verplicht!
Zonder inschrijving kan je niet deelnemen. Dit doen we om onze capaciteit niet te overschrijden. Inschrijven kan zolang de capaciteit niet bereikt is.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker