JonGeduld Livestream VI: Hardridge X Belgian Asociality
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 11 april 2021 (van 20u00 tot 23u59)

/

JonGeduld Livestream VI: Hardridge X Belgian Asociality

nvt

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Met JonGeduld zet Kinky Star reeds ettelijke jaren de schouders onder projecten van jonge muzikanten. De afgelopen jaren passeerden tientallen tot honderden versbakken bands en solo-artiesten de revue, van singer-songwriters (Meskerem Mees, Milo Meskens, …) tot jazz- en funkbands (Lup? Gang Gang Quartet, Mister Moon) , van hip hop (Coely, Uberdope, …) tot het hardere werk (Divided, HYPER!, …). Hiervoor koppelen we hen telkens aan ervaren rotten uit de sector: de heldhaftige en koene JonGeduld-coaches.

In een reeks livestreams op zondag koppelen we telkens één of meerdere JonGedulders aan een project van hun coach, verwacht je dus aan debuterend talent én vaste waarden! We laten de twee generaties muzikanten ook een gesprekje aanknopen over muziek, JonGeduld en vanalles en nog wat, en hebben ook heel wat speciale samenwerkingen in petto.

Op zondagavond 11 april ontmoeten we als JonGedulders Hardridge en hun coach Belgian Asociality.

Via twitch.tv/kinkystartv
ONLINE-UP TBA

Hardridge
Hardridge is begonnen als een bescheiden solo-project van Joran Bauwens (Joe Hardridge).
Het was oorspronkelijk de bedoeling om de juiste bandleden te vinden, want hij had moeite om er een te vinden in de omgeving waar hij woont.
Zo is het album "MIRROR" tot stand gekomen. Het was een eenmanszaak, gemaakt om de juiste mensen aan te trekken om muziek mee te maken.
Toen het album uitkwam, eind 2017, duurde het niet erg lang om een geweldige band op te bouwen, gevormd door geweldige mensen die in de loop der tijd allemaal goede vrienden zijn geworden.

Belgian Asociality
Belgian Asociality is een punkband uit België. Ze zingen voornamelijk in het Nederlands en spelen korte, krachtige nummers in een stijl die zich het best laat omschrijven als een basis van punk waaraan in der loop der jaren meerdere invloeden en stijlen zijn toegevoegd zoals metal, gospel, ska en house.


Met steun van de Vlaamse Overheid

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker