De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden
Evenementen > Quiz & Spel
VRIJDAG
9
OKTOBER

Vrijdag 9 oktober 2020

Van 19u30 tot 22u00

De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden

Boekenplein 1

8790 Waregem

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Gezocht: spellingsliefhebbers, woordenfans en taalbewonderaars! Want voor het tweede jaar op rij kan je in onze bibliotheek deelnemen aan Het Groot Dictee Heruitgevonden.

Op vrijdagavond 9 oktober verwelkomen we je graag vanaf 19.30u. in onze bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen. Dat is een dictee naar aanleiding van de Week van het Nederlands (3 - 10 oktober), een spannende wedstrijd voor iedereen die graag met letters speelt. Geen zorgen: je hoeft geen spellingkrak te zijn om mee te doen! Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal.

We starten om 20u stipt en dat simultaan in zo’n 70 bibliotheken over heel Vlaanderen. Trommel je taalminnende vrienden én vijanden op en doe mee! Inschrijven is gratis en kan vanaf nu via onderstaande link. Neem de pen op en schrijf je nu in!

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de openbare bibliotheken, De Standaard en Radio 1 , naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker