An Evening with Nele De Gussem, Echoes Of Zoo and Mauro (gratis)
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 14 augustus 2021 (van 5u00 tot 23u30)

/

Huiseplein 18

9750 Huise (Kruisem)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Diverse performances (16u)

Nele De Gussem (18u)

Nele De Gussem is componiste, zangeres en multi-instrumentaliste.

Ze speelde een rol in verschillende bands in de Belgische alternatieve scene, zoals Maya's Moving Castle, delvaux., Future Old People are Wizards en BRNS.

Uma Chine, haar hoofdproject, wordt omschreven als "Angelo Badalamenti op een dieet van elektrische gitaren en etherische vrouwenstemmen".

Echoes Of Zoo (20u)

Echoes of Zoo is een band met een compleet uniek geluid. Het opwindende van Midden-Oosterse rockmuziek vermengt het viertal met de rake complexiteit uit West-Afrikaanse percussie en een handvol stomende dubklanken, waarbij dat alles ten dienste staat van hun psychedelische jazz met een punkattitude. Voor dit project laat saxofonist Nathan Daems zich vergezellen door Bart Vervaeck (elektrische gitaar), Lieven Van Pée (elektrische bas) en Falk Schrauwen (drums) — muzikanten die je tevens aan het werk ziet bij bands als Black Flower, De Beren Gieren, Sylvie Kreusch of Compro Oro.

Nadat begin 2019 met ‘First Provocations’ een eerste ep in eigen beheer uitkwam, werd de band meteen lovend ontvangen door zowel publiek als professionals. Echoes Of Zoo viel zo snel in de smaak bij enkele baanbrekende organisaties en festivals in de sector: onder meer werden ze al uitgenodigd op het Brussels Jazz Festival, BRDCST Festival (AB), Brosella Festival, Leuven Jazz Festival, Amok Festival (KAAP), Recyclart, ...

Het debuutalbum ‘BREAKOUT’ kwam op 5 maart 2021 uit op W.E.R.F Records.

Mauro (22u)

Mauro Pawlowski is een van de sleutelfiguren in de Belgische hedendaagse muziekscene sinds hij zijn carrière begon als frontman van de beruchte cultband Evil Superstars in 1992. De onverzadigbare Mauro was jarenlang lid van dEUS, maar was ook de drijvende kracht achter talloze andere muzikale projecten en alter ego's. Hij werkte mee aan meer dan 100 platen, van avant-garde noise tot calypso.

Mauro brengt dit najaar onder zijn eigen naam een nieuw solopopalbum uit, ETERNAL SUNDAY DRIVE, via Unday Records. Het melancholische popliedje 'Always Someone' is de eerste single.

DJ Matthieu Ronsse (23u)

Matthieu Ronsse is een Belgische beeldend kunstenaar die tijdens de eerste editie van PASS hoge ogen gooide met zijn betonnen atelier midden in een veld. Matthieu maakt ook muziek, maar wij strikten hem als DJ. Feest gegarandeerd!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker