Met Sébastien De Fooz op stap naar Santiago de Compostella.
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 14 augustus 2021 (van 19u00 tot 21u00)

/

Met Sébastien De Fooz op stap naar Santiago de Compostella.

Lozerstraat 16a

9770 Kruishoutem (Kruisem)

Dit is een avond die beter is dan gelijk welke televisie-avond. Met trots kondigt LozerCultureel een verteller, spreker, filosoof, maar bovenal een groot eenvoudig mens aan: Sébastien de Fooz. Duizenden eenzame kilometers geladen met een zware rugzak, alleen, soms in barre weersomstandigheden, vermoeid, … maar altijd met een open hart.
Sébastien vertelt ons anekdotes en verhalen die weinig Westerse mensen meemaakten. Hij kijkt terug op levens-veranderende ontmoetingen, hartverscheurende toestanden, verdriet, intens geluk.
Wat aanvankelijk een uitdaging leek, een vorm van avontuur, bleek al gauw iets te worden dat zijn hele leven zou veranderen. Hij is meerdere keren tot op het bot gegaan, tot op de limiet. Niemand kan dit beter brengen dan Sébastien zelf. Hij kwam via toevallige lotgenoten, maar ook gastvrije zielen tot het besef dat hij via hen “zichzelf” ontmoette. Sébastien heeft kennis mogen maken met het Goddelijke op zo’n wijze, dat niets nog zou zijn zoals voorheen. Al stappend kwam de pelgrim thuis bij zijn ware Zelf.

Annalivia Bekaert, mezzo-sopraan, brengt tussendoor liederen van de 12de eeuwse mystica Hildegard von Bingen. Vibraties uit het pure kloosterleven van de Middeleeuwen, diepgeworteld in een spirituele traditie en aan de basis van een explosie van monastiek leven. Een leven op zoek naar de ware wortels van het Mens-zijn. Een zoektocht naar zichzelf, een zoektocht naar het Wonder van het bestaan.
Beste mensen, het moet niet altijd televisie zijn, pulp, voetbal of “tour de France”. Het mag ook eens iets méér zijn. Wij heten U van harte welkom. Wij vragen U gewoon om te komen. Doen!
Reserveren verplicht: inkom vrije bijdrage.
Inschrijven via [email protected] of via 0470/08.21.30

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker