WEBINAR Als je van spelen leren kan
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
DINSDAG
25
MEI

Dinsdag 25 mei 2021

Van 20u00 tot 21u30

WEBINAR Als je van spelen leren kan

Online

3740 Bilzen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Door je spelend te verbinden met je kind, versterk je jullie band en help je je kind om ervaringen te delen en te verwerken. Deze lezing focust op hoe je dat doet, wat er kan gebeuren en waar jij als ouder het verschil kan maken voor je kind. Met deze inzichten en handvatten zal je goesting krijgen om met jouw kind zelf verder op ontdekking te gaan.

Spreekster Nele Flamang is van opleiding logopediste, gespecialiseerd in stotter- en stemtherapie. Sinds de komst van haar dochter is zij ook gepassioneerd Aware Parenting instructeur. Ze is auteur van het boek 'Als je van spelen leren kan: verbindend spelen met je kind'.

Inschrijven kan gratis via [email protected] met vermelding van de webinar en je woonplaats. Na inschrijving krijg je een bevestiging (na rekening te hebben gehouden met een aantal voorrangsregels). Je krijgt enkele dagen voor de webinar een e-mail met een deelnamelink en verdere instructies. OPGELET: er is een limiet op het aantal inschrijvingen!

In samenwerking met Huis van het Kind Bilzen-Hoeselt, Opvoedingswinkel Zuid-Limburg en Nele Flamang in kader van De Week van de Groeilamp.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker