AFGELAST "LICHT & TRAAG & DIEP" gedichtenbundel Hedwig Du...
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 28 november 2020 (van 15u00 tot 17u00)

/

Speelpleinstraat 10

3360 Bierbeek

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Beroert poëzie jou ook? Waag jij je ook aan het schrijven van een vleugje poëzie of aan wat verzen op een kantje papier? Hou je sowieso van taal en poëtische woorden, dan is deze namiddag een must.
Hedwig is een duizendpoot. Moeder van drie zonen, werkte ze ook met de studenten in het sociaal hoger onderwijs rond alles wat met lichaam en creativiteit te maken heeft. De liefde voor muziek bracht haar bij de dans en het is de muziek in de taal die haar bij de poëzie bracht. Ze stelt op 28 november haar eerste gedichtenbundel graag aan jullie voor. Nieuwsgierig? Kom luisteren naar haar passie voor poëzie en dans mee op de tonen van het leven. De theaterzaal in de borre heeft een ruime en gezellige zaal met een tribune. Dit biedt ons de mogelijkheid om de voorstelling helemaal corona-veilig te organiseren.
Dichters Ann Van Dessel en Joris Iven leiden in en stellen de bundel voor. Accordeonist Tuur Florizoone begeleidt muzikaal met zijn heerlijke composities.
Uitgeverij P, bezield door Leo Peeraer, heeft al meer dan dertig jaar een passie voor poëzie en biedt na afloop Hedwigs gedichtenbundel te koop aan. Als de coronamaatregelen het toelaten krijgt U een gratis consumptie aangeboden in het Borrestaminee. Hedwig signeert graag jouw aangekochte gedichtenbundel.
De toegang is gratis, maar door de coronavoorschriften is inschrijven verplicht. Stuur een mailtje naar [email protected] (of bel 0496/621514 ). Vermeld het aantal personen en het aantal bubbels. U ontvangt vervolgens een bevestiging,

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker