Digidokter online: Je gezondheid binnen handbereik met het Zorgportaal van AZ...
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
ZATERDAG
10
OKTOBER

Zaterdag 10 oktober 2020

Van 10u15 tot 12u15

Digidokter online: Je gezondheid binnen handbereik met het Zorgportaal van AZ...

De Munt 8

8800 Roeselare

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

051 69 18 00

Ook binnen de gezondheidssector wordt er volop ingezet op het digitale verhaal. Ziekenhuizen investeren volop in hun dienstverlening, fysiek maar zeker ook digitaal. Zo lanceerde ook AZ Delta recent hun gloednieuwe Zorgportaal.
Maak tijdens deze Digidokter kennis met het Zorgportaal, het digitale patiëntendossier van AZ Delta. Tijdens deze sessies leggen we je stap voor stap uit wat dit Zorgportaal, te raadplegen via mijn.azdelta.be, voor jou kan betekenen.
Alvast een greep uit het aanbod:
online afspraken maken buiten de openingsuren van het secretariaateen overzicht krijgen van operaties en afspraken laboratorium- en onderzoeksresultaten inzien informatiefolders inkijken het dossier inkijken van jouw kind of van een familielid/kennis als vertrouwenspersoon na eenmalige aanvraag brieven en documenten voor de huisarts bekijken een videoraadpleging met je arts
Inloggen op het Zorgportaal, mijn.azdelta.be, kan via je elektronische identiteitskaart en een kaartlezer of via de handige ‘itsme’-app. Ook het aanmeldingsproces wordt tijdens deze sessie haarfijn toegelicht.
Tijdens deze webinar kan je in het chatvenster terecht met al je digitale vragen! Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.
I.s.m. ARhus, Vormingplus MZW en AZ Delta

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker