Promoot je activiteit. Het juiste kanaal voor je erfgoedverhaal
Opleidingen & Workshops
WOENSDAG
25
NOVEMBER

Woensdag 25 november 2020

Van 19u30 tot 22u00

Promoot je activiteit. Het juiste kanaal voor je erfgoedverhaal

Abdijdreef 22

3070 Kortenberg

€5

Basistarief: 5,00 €

e activiteit bekend maken bij een zo groot mogelijk publiek met een klein budget: daar droomt elke vereniging van. Met deze praktijkgerichte vorming laten we je begrijpen hoe communicatie werkt en welke communicatiekanalen voor jouw vereniging en jouw erfgoedactiviteiten het meest geschikt zijn.

Wie is je doelpubliek? Hoe formuleer je een boodschap die beantwoordt aan de noden van je publiek?  Facebook, de UiTkalender, lokale pers, flyers, affiches, …  welke (digitale) kanalen gebruik je het best? Lesgever Toon Beullens geeft je naast goede voorbeelden van andere verenigingen ook de basis van publiekscommunicatie, én een handig overzicht van de mogelijkheden, afgestemd op een lokaal en regionaal niveau.

Doelgroep

Dit is een vormingsavond voor vrijwilligers en organisaties die een basiskennis willen verwerven over het promoten van erfgoedactiviteiten met een klein budget.

Lesgever

Toon Beullens (Publiq)

Tijdstip, data en locaties

De vormingsavonden vinden plaats op de onderstaande data en locaties, steeds van 19u30 tot 22u (ontvangst vanaf 19u). Het gaat telkens om dezelfde vorming die op verschillende locaties wordt georganiseerd. Afhankelijk van de coronamaatregelen op dat moment zullen de sessies online of op de vermelde locaties plaatsvinden. De vorming van 12 november is sowieso een online sessie.

woensdag 21 oktober 2020 - POC De Kepper, Kerkhofweg 4, 9770 Kruisem i.s.m. Davidsfonds Kruishoutem of online
woensdag 28 oktober 2020 – Fort van Duffel (zaal Brasserie De Krone), Mechelsebaan 249, 2570 Duffel of online
donderdag 12 november 2020 – online sessie
maandag 16 november 2020 – Emile Van Dorenmuseum, Henri Decleenestraat 21, 3600 Genk of online
woensdag 25 november 2020 - Oude Abdij Kortenberg (Karterzaal), Abdijdreef 22, 3070 Kortenberg of online
Organisatie

Deze vormingsavonden worden georganiseerd door Erfgoed in de Praktijk. Dat is het gezamenlijk vormingsaanbod van Histories, FARO, Herita, PARCUM en Davidsfonds. In het kader van een aantal erfgoedevenementen (Open Monumentendag, Erfgoeddag, Open Kerkenweekend, Nacht van de Geschiedenis) organiseren deze partners al een aantal jaren laagdrempelige avondcursussen die de deelnemers aan deze evenementen helpen bij de organisatie van hun activiteiten naar aanleiding van deze erfgoedevenementen.

Prijs

Het inschrijvingsgeld per vormingsavond bedraagt 5 euro. Na het invullen van het inschrijvingsformulier krijg je alle gegevens voor de betaling.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en kan tot drie dagen voor de vormingsavond via dit inschrijvingsformulier. Tijdens (of na) de vorming ontvang je cursusmateriaal.

Meer informatie?

Contacteer Rob Bartholomees via [email protected] of op 015/80 06 32.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker