Comedy Carrousel met Piv Huvluv
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 27 oktober 2020 (van 18u00 tot 20u00)

/

Comedy Carrousel met Piv Huvluv

Violierenlaan 3

8400 Oostende

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Comedy Carrousel met Piv Huvluv
Dinsdag 27 oktober om 18.00 uur in OC ’t Viooltje, Violierenlaan 3
Een optreden van Piv Huvluv bijwonen is één van de meest zinvolle vrijetijdsbestedingen. Je leeft maar één keer! Hij staat al ruim 20 jaar ononderbroken op de planken in culturele centra. In zijn onnavolgbare stijl en met rijke fantasie neemt hij zijn publiek mee op een enthousiaste humortrip. Vanzelfsprekend zijn de onmisbare ingrediënten van Piv’s humorcocktail nadrukkelijk aanwezig: zijn meeslepende en sterk herkenbare humor, een stevige vleug nostalgie en een karrenvracht vinylplaten als soundtrack bij zijn verhalen.
Kortom, ongecompliceerde humor voor het allerbreedste publiek. In zijn voorstelling brengt hij een compilatie met de beste fragmenten uit zijn voorbije shows.
Wil je er graag bij zijn? Schrijf dan in één van de ontmoetingscentra of via [email protected] in, ten laatste op 22 oktober. De deelname is gratis.
Mantelzorgcafé ‘De Mantelschelp’ komt elke vierde dinsdag van de maand samen in één de ontmoetingscentra
‘De MantelzorgHub’ in Oostende zet ook in 2020 haar beste beentje voor. Dit is een project voor én door mantelzorgers, met de steun van Kom op tegen Kanker en !DROPS. ‘De MantelzorgHub’ wil een gemeenschap voor mantelzorgers opbouwen, waar er ruimte is voor contact met andere mantelzorgers tijdens de Mantelzorgcafés, het uitwisselen van informatie en ervaringen, psychologische ondersteuning, ontspannende activiteiten, gezelligheid en nog zoveel meer. Daarbij streven we ernaar het bestaande ondersteuningsaanbod van lokale zorgorganisaties zo vlot mogelijk te laten doorstromen. Want een goed geïnformeerde en veerkrachtige mantelzorger is er twee waard!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker