Opening Netwerk Aalst
Evenementen > Circussen & Kermissen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 22 mei 2021 (van 13u00 tot 18u00)

/

Opening Netwerk Aalst

Houtkaai 15

9300 Aalst

Welkom op zaterdag 22 mei in Netwerk Aalst!
Bezoek de nieuwe tentoonstelling Citoyenne Reprise van Jeremiah Day, word deel van Gardens of Netwerk en ontdek wat de MAKERS van de cinema ons in de toekomst zullen brengen.

PRAKTISCH
Reserveren is verplicht.
Gebruik de kortingscode opening22mei bij het afrekenen, zo vervalt de volledige toegangsprijs.

CITOYENNE REPRISE
De tentoonstelling Citoyenne Reprise vertelt verhalen over mensen en het publieke leven: wat we doen, wat ons overkomt, onze plaats in de wereld en de acties die we ondernemen om die plaats te claimen. Jeremiah Day bouwt op samenwerking, vertrouwen en improvisatie en vraagt zich af wanneer wij als mens politiek actief worden, wanneer, hoe en waarom we ons engageren.

GARDENS OF NETWERK
Samen met buurtbewoners, lokale organisaties en kunstenaars trekt Netwerk Fabriek naar buiten. Onder de noemer Gardens of Netwerk zullen verschillende projecten zowel de binnen- als buitenruimte innemen.
Op 22 mei zijn de werkgroep Fabriek, Curatorial Studies en het participatieproject Inside Out aanwezig om te luisteren naar buurtbewoners en plannen te smeden over hoe we het park voor Netwerk Aalst kunnen invullen.

Belle Epoque van de Aalsterse kunstenaars Mat and Nikki is een tuin in een van de tentoonstellingsruimtes waar bezoekers, gemeenschappen en kunstenaars aan de slag kunnen om hun initiatieven te ontplooien.
Maaike Van den Abbeele presenteert haar tentoonstelling

NUIDO. De Weg van Borduren. Ze werd voor de beurs meester-leerlingtraject geselecteerd in het kader van immaterieel erfgoed en focust zich op artisanaal machinaal borduren. Van den Abbeele werd begeleid door dienst Toerisme Aalst en de Erfgoedcel Denderland.

DE MAKERS VAN DE CINEMA
Zij fungeren als de bouwstenen van onze cinema. Zonder hen geen verhalen. Geen dialoog. Zonder hen geen films. Geen publiek. Zonder hen geen cinema. Stilte voor opname, hier zijn de MAKERS!
Naast het tonen van hun werk, met inleidingen en interessante Q&As, laten we hen ook programma maken.
Ontdek op 22 mei welke 12 MAKERS de zomer zullen kleuren met hun favoriete openluchtfilms.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker