Repair Café Lummen
Evenementen > Beurzen & Markten
ZATERDAG
25
SEPTEMBER

Zaterdag 25 september 2021

Van 9u00 tot 12u00

Repair Café Lummen

Ringlaan 21

3560 Lummen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Weggooien? Mooi niet!

Een Repair Café dat is een gratis toegankelijke bijeenkomst waar je met jouw kapotte spullen terecht kan om ze te herstellen. Alle spullen waar iets aan hapert zijn welkom: van klein electro, computers, speelgoed tot kleding en fietsen.

Ook is een Repair Café een plaats waar je een praatje kan slaan, iets kan bijleren of genieten van een drankje en een versnapering.

Hoe werkt het?

Je brengt je kapotte toestel, kledingstuk of fiets mee naar het Repair Café en meld je aan bij ons onthaal. Zij zullen je een volgnummer en hersteller toekennen om jouw kapotte goed te herstellen.

Terwijl je wacht tot het jouw beurt is kan je een praatje slaan, kijken bij de herstellers, of eens iets eten en drinken...

Wanneer het jouw beurt is breng je het kapotte goed naar de toegewezen hersteller. De hersteller zal samen met jou bekijken of je kapotte goed ter plekke hersteld kan worden, en deze herstelling vervolgens samen met jou uitvoeren.
Doe ook mee!

Heb je repareertalent? Hou je van naaien, het herstellen van fietsen of het fixen van electro, ben je goed met computers? Of ben je sociaal en communicatief en organiseer je graag mee het onthaal?

Word dan vrijwilliger, en stuur een mailtje naar [email protected] of laat een bericht achter via onze facebook pagina!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker