Charlie Cunningham
Muziek > Concerten
WOENSDAG
16
JUNI

Woensdag 16 juni 2021

Van 20u00 tot 23u00

Charlie Cunningham

Turnhoutsebaan 286

2140 Borgerhout

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Subtiele gitaarsongs voor fans van José Gonzalez, Nick Drake, Olafur Arnalds en Sufjan Stevens

Met zijn warme, innemende stem, zijn subtiele gitaarspel en zijn melancholische soundscapes is Charlie Cunningham goed op weg één van de meest gewaardeerde singer-songwriters van het moment te worden. Met iedere nieuwe song verovert de Brit een plek in het hart van duizenden nieuwe fans. Beluister er ééntje van en je weet meteen waarom.

Na het prachtige album Lines (2017) blies Charlie Cunningham vorig jaar vriend en vijand omver met het verbluffende Permanent Way. Begin dit jaar kondigde hij met de piano instrumental All This zijn nieuwe EP Pieces aan. De songs van Cunningham vormen een wereld op zich. Vaak fragiel en breekbaar, altijd melodieus en intelligent. Zoals het past in de traditie van grote voorbeelden als John Martyn, Nick Drake en Paul Simon.

Als begenadigd gitarist trok Cunningham enkele jaren geleden naar Sevilla om er zich onder te dompelen in de flamenco. Hij bleef er uiteindelijk meer dan twee jaar en voegde zo een frivole, zuiderse toets toe aan zijn betoverende, repetitieve gitaarspel. Niet te missen!

Tickets voor het geannuleerde concert van Charlie Cunningham in de Brusselse AB op 13 maart zijn geldig voor het concert in De Roma op 16 juni.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker