BEETHOVEN 2020 - JAN DECLEIR & ENSOR STRIJKKWARTET - VERPLAATSTE VOORSTELLING...
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 27 februari 2021 (van 20u15 tot 22u00)

/

BEETHOVEN 2020 - JAN DECLEIR & ENSOR STRIJKKWARTET - VERPLAATSTE VOORSTELLING...

Kastanjelaan 24

3630 Eisden

€16

Basistarief: 16,00 €; Abo / groep: 14,00 €; -26: 10,00 €

Deze voorstelling wordt omwille van Covid-19 verplaatst van 4.12.20 naar 27.02.21. De tickethouders werden via mail verwittigd.

Er was eens …een meisje met sluike haartjes met een strikje erin. Ze had oh, zo blozende wangetjes en ze droeg altijd schone sokjes over haar voetjes die altijd in blinkende laqué schoentjes staken met een zilveren sluiting. Ze sprak altijd met twee woordjes maar ... ze had een rotkarakter. Er was ook eens een heel oud vrouwtje, in lompen gehuld, met o-benen en zonder haar. Ze had nog een rotter karakter dan het kleine meisje! Het rotste karakter van allemaal had toch de molenaar, een reus die zo lelijk was als de nacht. Hij had twee neuzen. Er was ook een wolf, helemaal uitgehongerd, hij was vel over been, maar ... lief. Ook was er een stad in een land en in dat land waren beekjes, boten en landerijen en ... er was ook ... Beethoven.

In zijn nieuwe voorstelling Er was eens … Beethoven speelt het Ensor Strijkkwartet enkele hoogtepunten uit het imposante strijkkwartetoeuvre van Beethoven, gecombineerd met teksten uit de literaire wereld van het sprookje. Net zoals in de muziek van Beethoven vertellen sprookjes verhalen waarbij fantasie, verwondering, verrassing en dramatiek wezenlijke kenmerken zijn.

Wie anders dan Jan Decleir kan je meenemen in de wondere wereld van het sprookje?
Wie anders dan het Ensor Strijkkwartet kan je meenemen in de wondere wereld van Beethoven?

Er was eens… Beethoven, een intieme voorstelling in het decor van de Sint-Barbarakerk te Eisden-Tuinwijk, staat borg voor een gezellige en hartverwarmende winteravond én ... is de ideale manier om kennis te maken met Beethovens strijkkwartetten.

2020 staat in het teken van Ludwig van Beethoven. Naar aanleiding van zijn 250ste geboortedag presenteert CC Maasmechelen een divers programma, dat een ode is aan de genialiteit van de componist.ensor4.be

Deze voorstelling zal toch maar 1 keer spelen om 19u. Tickethouders met tickets voor 21u15 werden gecontacteerd.

Jan Decleir: verteller - Eric Robberecht: viool - Francis Reusens: viool - Frans Vos: altviool - Steven Caeyers: cello - foto: Jan Decleir

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker