Gezondheidsrally
Evenementen > Quiz & Spel
VRIJDAG
7
MEI

Vrijdag 7 mei 2021

Wo 14 april 2021 - Za 15 mei 2021

Geen tijdstip beschikbaar

Gezondheidsrally

Kerkkouter 40

9550 Herzele

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Gezonde Gemeente Herzele heeft voor jullie een leuke interactieve wandeling in het centrum van Herzele in petto: de gezondheidsrally.

De gezondheidsrally is een quizwandeling die je al wandelend doorheen de bewegingsdriehoek gidst. Het Vlaams Instituut Gezond Leven en de Vlaamse Logo’s hebben de gezondheidsrally samengesteld. De voedingsdriehoek motiveert ons om evenwichtiger te eten, en door te wandelen zijn we ook onmiddellijk goed bezig wat betreft de bewegingsdriehoek.

De wandeling in het centrum van Herzele kan je onderaan deze pagina downloaden, alsook het invulformulier van de quiz. Je kan ook de wandeling en het invulformulier in de inkom van de Steenoven meenemen. Je hoeft echter de wandeling niet te starten aan het begin (de Steenoven), je kan op elke halte naar wens starten en eindigen.

Wil je graag kans maken op een leuke prijs in het thema, stuur dan een foto van het antwoordformulier voor 15 mei 2021 door naar [email protected] of deponeer het in de witte brievenbus aan de voorzijde van de Steenoven.

Veel wandel- en quizplezier!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker