De Schrijfwijzen: het Groot Dictee heruitgevonden
Evenementen > Quiz & Spel
VRIJDAG
9
OKTOBER

Vrijdag 9 oktober 2020

Van 20u00 tot 21u30

De Schrijfwijzen: het Groot Dictee heruitgevonden

Werft 30

2440 Geel

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Schrijf je chocoladecakeje, chocoladecakje of chocolade-cakeje? Met of zonder streepje? Met of zonder e? Je kan je spellingskennis opfrissen in de bib van Geel tijdens Het Groot Dictee Heruitgevonden. Op vrijdag 9 oktober kan iedereen die graag speelt met letters creatief aan de slag met taal, zonder dat hij of zij daar een spellingskrak voor hoeft te zijn.

Het is een dictee voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingskrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Het spel start om 20 uur stipt en dat simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee!

Inschrijven is gratis en kan vanaf 1 augustus in onze bib via [email protected] of 014/566750. Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem.

De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden wordt gecoördineerd door Creatief

Schrijven vzw en De Standaard, i.s.m. Cera, de bibliotheken en Team Taaladvies (naar een idee van de bibliotheek van Mechelen).

Locatie: Café De Werft

Deze activiteit gaat door, uiteraard onder voorbehoud van de evolutie van de epidemie en de beslissingen van de Veiligheidsraad in de toekomst.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker