Start- en Infomoment Zelfoogstboerderij Bokkeslot
Evenementen > Opendeurdagen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 15 februari 2020 (van 10u00 tot 11u30)

/

Tapuitstraat 57

8540 Deerlijk

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Zowel voor leden als geïnteresseerden…
‘Kraakverse, ecologisch geteelde groenten zoals uit je eigen moestuin; zonder ze zelf te moeten kweken!’
Rechtstreeks van het veld tot op je bord!
Als deelnemer oogst je zelf op het veld je groenten en/of kleinfruit. Hoe korter de weg naar je bord, hoe meer smaak en vitaminen in je groenten. Je ziet alles groeien en bloeien op het veld en eet met de seizoenen mee.
Als deelnemer heb je een aandeel in het teeltseizoen en krijg je een stem op de ledenvergaderingen die op het begin en einde van het seizoen gehouden worden. Alle deelnemers samen zorgen ervoor dat de boer een jaar lang kan werken tegen een eerlijk loon en dat alle kosten gedekt zijn.
Je kan er ook iets van leren. Hoe je groenten oogst of bewaart of hoe je de rijke oogst verwerkt in nieuwe gerechten. Dit alles gebeurt in een open en kindvriendelijke sfeer. Wie wil, kan af en toe helpen op het veld of draagt op een andere manier z’n steentje bij.
Zelfoogstboerderij Bokkeslot kiest voor biologische landbouw en gaat hierbij zorgzaam om met onze bodem en het milieu. We zorgen voor een gezonde geest in een gezond lichaam, voor onze huidige leden, maar uiteraard ook voor de volgende generaties.
Je schrijft je in om een 1 jaar lang zelf, verse, biologisch geteelde groenten en fruit voor U en uw gezin te komen oogsten. Je betaalt uw jaarlijks aandeel voor de start van het nieuwe seizoen, of in drie schijven, de eerste drie maanden van het seizoen. Het seizoen start op 1 maart en eindigt op 28 februari.
Meer info / inschrijven: www.zelfoogstbokkeslot.be
0497/18 40 34 (boer Bert)
0496/690191 (boer Willem)

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker