Digitale infoavond: Faalangst bij Kinderen
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 20 april 2021 (van 19u30 tot 21u30)

/

Digitale infoavond: Faalangst bij Kinderen

Digitaal

9300 Aalst

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Deze infoavond is gratis, inschrijven is verplicht en kan via:
https://www.aalst.be/opvoedingsworkshops/infoavond-faalangst-bij-kinderen-op-20-april

Terwijl het ene kind graag naar school gaat, zijn er ook kinderen die niet met plezier naar school gaan. Niet omdat ze gepest worden of het niet leuk vinden op school maar door faalangst. Bang om fouten te maken.

Misschien heb je je zoon of dochter wel al eens horen zeggen “Ik kan het niet” of “Ik ben niets waard”. Woorden die door merg en been gaan als ouder. Je merkt dat het zelfbeeld van je kind niet meer is wat het ooit was. Wat kun je doen als je als ouder vaststelt dat je kind faalangst heeft?

De spreker Vanessa Lauwers, kinder- en jongerencoach, reikt handvaten aan die ouders toelaten om bij hun kind de ontwikkeling van een groeimindset te stimuleren. Ze staat stil bij vragen als: Wat is faalangst? Hoe herken je het? Welke soorten zijn er? Tijdens deze lezing krijg je praktische tips hoe je je kind kan ondersteunen.

Vanessa Lauwers is oprichtster van ’t Zonnekind: training en coachhuis. De missie van ’t Zonnekind is om kinderen (terug) te laten stralen. Vanessa is gespecialiseerd in faalangst en hoogsensitiviteit. Ze geeft ook al ruim 15 jaar vormingen aan ouders, professionals en aan kinderen zelf.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker